Μια ακόμη σημαντική βράβευση, ως “Greek Business Champion 2023” απέσπασε η DASTERI την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στην εκδήλωση-γιορτή επιχειρηματικότητας "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2023", που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η εκδήλωση, αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης "Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας" και τα βραβεία απονεμήθηκαν βάσει επίσημων δεδομένων από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η τελετή απονομής, υποστηρίζεται από σημαντικούς παράγοντες του «επιχειρείν», κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη και επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα αποτυπώνονται και σε μια αναμνηστική έκδοση.

Ο CEO της DASTERI Α.Ε., κ. Βασίλειος Δαστερίδης, δήλωσε: "Βαδίζουμε δυναμικά και αισιόδοξα στο μέλλον, με οδηγό μας την καινοτομία". Εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη του χαρά και τιμή, που η DASTERI Α.Ε. λαμβάνει αυτή τη διάκριση ανάμεσα στους ισχυρότερους της Ελληνικής οικονομίας ως "Greek Business Champion", ο κ. Δαστερίδης απέδωσε το βραβείο αυτό σε όλο το επιτελείο της εταιρίας, τη Διοίκηση και όλους τους εργαζομένους της, που παρά τις δυσκολίες και τις πολλαπλές κρίσεις που αντιμετώπισαν, κατόρθωσαν να παραμείνει η εταιρία προσηλωμένη στην πορεία της, να πετύχει συνεχή ανάπτυξη, σταθερά αυξανόμενη εξωστρέφεια και να προχωρήσει σε συνεχείς επενδύσεις, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια, ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός μίας από τις δύο μονάδες παραγωγής με τη χρήση νέων μηχανημάτων τελευταίας γενιάς». Επιπλέον όπως δήλωσε μέσα στο 2023 θα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου κτηρίου που θα στεγάσει όλα τα τμήματα που αφορούν το κομμάτι της έρευνας, ανάπτυξης, κατασκευής μητρών και πρωτοτύπων και όλα τα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας που θα καλύπτουν τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας τελικού προϊόντος παγκοσμίως.

Τέλος, δήλωσε ότι «με αρχή και φιλοσοφία της εταιρίας μας την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεισφορά μας σε κοινωνικά προβλήματα και οδηγό μας την καινοτομία βαδίζουμε δυναμικά και αισιόδοξα στο μέλλον».

Η DASTERI Α.Ε. ευχαριστεί θερμά το Direction Business Network για τη διάκριση αυτή και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα που πρωταγωνιστούν στη παγκόσμια αγορά, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και την κοινωνία συνολικά.